Caperio AB

  • Gårdsfogdevägen 7
  • 168 66 Bromma
  • Sverige
  • Tel 08-562 175 00
  • Besök hemsida
Ulrica
Ulrica Broo
Regionchef Mitt
Mobil 0705240818

Om vårt företag

Caperio är ett svenskt IT-bolag. Med unik laganda och kompromisslös leveranskvalité skapar vi produktivitet och lönsamhet för våra kunder.

Caperio etablerades år 2000. Vår ledstjärna under alla dessa år har varit att erbjuda företag, organisationer och myndigheter Sveriges bästa leverans inom IT-infrastruktur.

Oavsett var ni befinner er hjälper vi er att ta fram en strategi som bygger på era styrkor, åtgärdar eventuella brister och tar vara på möjligheterna fullt ut för att effektivisera, stärka och säkra er IT på samtliga nivåer.
Caperio är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige! Radars stora undersökning (be)visar att Caperio skapar operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder.

Caperio erbjuder dagens och morgondagens IT-lösningar. I vår portfölj finner ni molntjänster, managerade tjänster, konsulttjänster och produktförsörjning. Tack vare ett brett erbjudande kan vi möta er där ni är.
Vi tror nämligen att varje företag är unikt. Några kan med fördel flytta upp i molnet medan andra mår bäst av lite mer traditionella lösningar. Övriga finner vi i en hybrid lösning.

Tack vare denna bredd kan Caperio visa hur IT på bästa
sätt kan stödja era omedelbara – och framtida – affärsbehov.

Välkommen till Caperio.